Pro+ serie

VS

Pro serie

Vergelijk van de Pro- en Pro+ serie

Benieuwd naar de unieke kenmerken en verschillen tussen onze Pro en Pro+ series? Hier zijn de belangrijkste verschillen:

Materiaal

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van onze Pro en Pro+ tuinpaalstopcontacten, verkrijgbaar in zowel RVS als (echt) cortenstaal. Geen compromissen als het gaat om duurzaamheid en stijl. Onze tuinpaalstopcontacten zijn voorzien van hoogwaardige poedercoating in de kleuren zwart, wit en grijs, waardoor ze niet alleen langdurig beschermd zijn, maar ook een prachtige uitstraling hebben. Kies voor de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek in jouw tuin met onze Pro en Pro+ tuinpaalstopcontacten.

Lengte

Voor moeiteloze montage bieden onze Pro en Pro+ tuinpaalstopcontacten een handige lengte van 65 cm. Hierdoor zijn ze perfect geschikt om stevig en stabiel te worden geïnstalleerd. Met de Pro en Pro+ tuinpaalstopcontacten ben je verzekerd van een probleemloze en eenvoudige installatie, zodat je snel kunt genieten van het gemak en de functionaliteit van onze hoogwaardige tuinpaalstopcontacten.

Garantie

Je kunt met volle vertrouwen rekenen op de kwaliteit van onze producten, daarom bieden wij een royale garantie van 5 jaar op zowel de Pro als de Pro+ series. Wij staan achter onze tuinpaalstopcontacten en zijn trots op de duurzaamheid en betrouwbaarheid die ze bieden. Met onze garantie ben je verzekerd van gemoedsrust en tevredenheid. tuinpaalstopcontacten

Bijpassende producten en installatiegemak

De Pro+ serie is dé perfecte keuze voor hoveniers, dankzij een baanbrekende functie die de installatie naar een hoger niveau tilt: de mogelijkheid om boven de grond aan te sluiten. Met de optionele kabeldoos, perfect passend onder de afdekkap van de Pro+ tuinpaalstopcontacten, kunnen installaties bovengronds worden uitgevoerd. Dit betekent dat bij eventuele storingen herstelwerkzaamheden eenvoudig in de kabeldoos kunnen plaatsvinden, zonder dat er kabelmoffen hoeven te worden opgegraven. Gemak en efficiëntie ten top!

Daarnaast wordt de Pro+ serie standaard geleverd met een afdekkap, terwijl dit bij de Pro serie een optie is. Deze afdekkap beschermt niet alleen de kabel, maar zorgt ook voor een fraaie afwerking van de tuinpaalstopcontacten. Met de Pro+ serie ben je verzekerd van zowel functionaliteit als esthetiek in één, waardoor je tuinprojecten naar een hoger niveau worden getild.

Los te bestellen

Zowel de Pro+ en Pro serie zijn “leeg” te bestellen waardoor er een eigen samenstelling van het schakelmateriaal toegevoegd kan worden.

Bekijk hier de Pro serie en hier de Pro+ serie