Op bezoek bij :

Den Engelse hoveniers

Vandaag gaan we langs bij Kars den Engelse om zijn ervaringen met de Glampère tuinpaalstopcontacten te delen. We stellen hem enkele vragen.

Wie is Kars?

We ontmoeten Kars in Beuningen bij het kantoor van Den Engelse Hoveniers. In de voortuin zien we meteen het gebruik van een van onze producten, namelijk de cortenstaal variant van onze Pro+ tuinpaal stopcontact, meer details zie je hier.

Kars heeft van zijn passie zijn beroep kunnen maken. Sinds jonge leeftijd heeft hij zijn studie gecombineerd met het werken in tuinen. Nu, enkele jaren later, heeft hij een succesvol bedrijf met vijf gedreven hoveniers. Ze staan klaar om tuinen te onderhouden of volledig opnieuw aan te leggen.

Eerste kennismaking met Glampère tuinpaalstopcontacten

Nadat hij gebruik had gemaakt van hardhouten paaltjes, was Kars op zoek naar een goed professioneel alternatief. Zo kwam hij uit bij de Glampère tuinpaalstopcontacten. Den Engelse Hoveniers installeert deze stopcontacten zelf. “Het is eenvoudig en erg prettig dat je kunt kiezen uit enkele of dubbele wartels en kleur of materiaal zodat je altijd een passend exemplaar hebt.”

Wat zijn de voordelen van Glampère tuinpaalstopcontacten?

De duurzaamheid en het feit dat je er nooit meer iets aan hoeft te doen, in combinatie met het betrouwbare Niko schakelmateriaal, maken het werken ermee zeer aangenaam.

Met voldoende varianten is er altijd een geschikt model voor elk ontwerp.
Het aansluiten is makkelijk zelf te doen zodat een project op tijd opgeleverd kan worden.

“Goed te horen Kars!, We willen ook direct van de gelegenheid gebruik maken om te vertellen dat we het nóg makkelijker hebben gemaakt. We kunnen namelijk de Pro+ tuinpaalstopcontacten ook voorbedraad leveren. Dit betekent dat het stopcontact al op de paal is gemonteerd en de draden al zijn verbonden. We hebben het zo gemaakt dat je een keuze kunt maken uit (in het geval bij een dubbel stopcontact) 2 stopcontacten continue of 1 stopcontact continue en een geschakeld! Dit doe je door de juiste kleuren met elkaar te verbinden in de kabeldoos met behulp van de meegeleverde lasklemmen en handleiding. Selecteer eenvoudig de optie bij het product en wij regelen de rest.”

Zijn er nog verbeterpunten?

Op dat moment viel het stil, wat betekent dat we goed bezig zijn ;).

Misschien dat er de mogelijkheid moet zijn om extra schroeven en moeren bestellen zodat deze altijd in de bus aanwezig zijn?

Of de cortenstaal paaltjes al vooraf laten roesten?

Dit zijn goede suggesties die we gaan bekijken en waarvan we zullen onderzoeken of ze haalbaar zijn.

Het is geweldig dat we zo’n nauwe samenwerking kunnen hebben met hoveniers. Als je opmerkingen hebt of mooie praktijkvoorbeelden, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen!

Houd onze website in de gaten, want we werken hard aan de verdere ontwikkeling van onze producten.